U ime obitelji

HBO-ov dokumentarac prikazuje 4-godišnjaka kojeg mama prisiljava da bude djevojčica

HBO-ov dokumentarac prikazuje 4-godišnjaka kojeg mama prisiljava da bude djevojčica

Još su se 2018. pojavile apsurdne pastoralne smjernice koje je objavio Anglikanski biskupski dom u Ujedinjenom Kraljevstvu. U njima se spominje „Afirmacija krsne vjere“ u kojoj članovi svećenstva polažu ruke na „transrodne” ljude, obraćaju im se svojim „novim imenom“ i često koriste vodu i ulje (iako biskupi napominju da to, strogo govoreći, nije krštenje.)

Ukratko, ovaj postupak predstavlja formalno odobrenje „transrodnosti” i rodne ideologije, s vjerskom ceremonijom koja joj daje dašak tradicije kroz rituale, prenosi LifeSiteNews.

Ispostavilo se da novoosnovana tzv. „transrodna krštenja” zahvaćaju i djecu. Ranije ovog tjedna novinar Matt Walsh iz Daily Wirea objavio je isječak iz HBO-ovog dokumentarca Transhood (Transrodno djetinjstvo) koji prikazuje dijete koje je uvedeno u „transrodnost” vjerskom ceremonijom.

Matt Walsh ovako opisuje scenu koja slijedi:

„Majka potom na pozornicu dovodi svog sina koji ima 4 godine kako bi objavila da je on djevojčica. No, čini se da dijete nema interesa. Vraća mikrofon. ‘Ne želim to učiniti’, buni se. Majka preuzima na sebe da govori u ime svog sina, obavještavajući publiku da bi njezin dječak, Phoenix, ‘želio da znate kako je ustvari djevojčica’”.

> Orban ispunio obećanje: Mađarska priznaje samo ‘spol pri rođenju’, izbrisan pojam ‘roda’ iz civilnog registra

> Čak 30 transrodnih osoba javno priznalo da žale zbog promjene spola: Pročitajte svjedočanstva!

> (FOTO) LGBT indoktrinacija djece: Transrodne osobe u gradskoj knjižnici poučavaju djecu rodnoj ideologiji, roditelji zabrinuti

> Protivno očevoj volji i upozorenjima stručnjaka: Kanadski sud dopustio maloljetnici ‘promjenu spola’

Završavajući ritual, pastor daje djetetu ružičasti cvijet, čime je gotova ceremonija.

Sniman u razdoblju od pet godina, dokumentarni film prikazuje „trans djecu” koje na putu do tranzicije vode često previše oduševljeni roditelji. Ta djeca kreću na put prvo društvene, a potom i medicinske tranzicije koja će transformirati ne samo njihovo djetinjstvo i tinejdžerske godine, kroz hormonske blokatore, presvlačenje i zbunjujuća kombinacija grudi, brade i zakržljale spolne organe, ali cijeli život.

Abigail Shrier opisala je dugoročni utjecaj na djecu u svojoj knjizi Nepovratna šteta: Transrodna ludost koja zavodi naše kćeri. Ono što se radi djeci je kriminal.

Komentator Adam Ford za sve krivi roditelje:

“Njegova majka, koja je očito glava njegove obitelji, isprala mu je mozak vjerujući da je djevojčica. Izvukla ga je na pozornicu nakon što ga je podučila točno onome što se od njega očekivalo. Kad on to nije mogao učiniti, ona je to učinila umjesto njega. Zašto bi sada sve to radila? Samo jedan razlog: želi biti napredna jer je odgojila ‘trans’ dijete. Ona podvodi svoje dijete i ubire plodove.”

Što o filmu kaže HBO?

Transhood je američki dokumentarni film iz 2020. u režiji i produkciji Sharon Liese. Film je premijerno prikazan na AFI Docs festivalu 19. lipnja 2020., a sniman je u dijelovima Kansasa i Missourija u Sjedinjenim Državama.

Prati odrastanje četvero djece i njihovih obitelji, u dobi od četiri, sedam, dvanaest i petnaest godina, koji tvrde da su ‘transrodni’.

“Dirljiva, iznenađujuća i nadahnjujuća, ova priča uči nas nečemu novom o tome kako biti čovjek.”, stoji u opisu filma na stranicama HBO-a.

Najavu možete pogledati na poveznici:

Izvor: narod.hr/Lifesitenews