U ime obitelji

George Soros odlučio krenuti u novi rat protiv života i nerođenih

George Soros odlučio krenuti u novi rat protiv života i nerođenih

Soros, jedan od najbogatijih ljudi svijeta prema Forbesu, ima trogodišnji plan da ukine zakonodavstvo koje štiti i nerođene živote ne samo u Irskoj, nego i u cijeloj Latinskoj Americi, Africi i Europi, izvještava Katolička novinska agencija (Catholic news agency, CNA).

“S jednim od najrestriktivnijih zakona o pobačaju u svijetu, pobjeda tamo [Irska] mogla bi utjecati snažno na druge katoličke zemlje u Europi, kao što je Poljska, i pružiti toliko potrebne dokaze da je promjena moguća, čak i u vrlo konzervativnim mjestima” navode dokumenti Sorosove kampanje. U dokumentu se dalje razrađuju ciljevi Soroseve misije, uključujući i njegove želje da se “za ublažavanje i okretanje zakona o pravima nerođene djece, kao i ustavnih promjena … [i inicirati] robustan skup organizacija za napredak i obranu seksualnih i reproduktivnih prava i ubrizgavanje novih razmišljanja/strategija”. Irski Ustav ima osmi amandman donesen 1983. godine koji navodi, “pravo na život nerođenih i s dužnim obzirom na jednako pravo na život majke“. Naime, Soroseva kampanja nastoji ukinuti ovaj amandman kako bi se omogućilo pristup pobačaju, izvještava CNA.

Pobačaj je u Irskoj trenutno protuzakonit i donosi kaznenu prijavu, iako se iznimke odobravaju u rijetkim okolnostima kada je zdravlje majke ugroženo.

Međutim, Sorosu nije samo želja ukinuće irskog zakona o zabrani pobačaja. Prema dokumentima iz njegove organizacije, on predviđa slične kampanje za provedbu sličnih zakona u južnoj Africi, Meksiku, istočnoj Europi, Aziji i južnom Kavkazu, prema CNA. Čini se da je njegova želja i namjera potaknuti sličan ili identičan domino efekt u mnogim zemljama svijeta.

Izvor: narod.hr/Catholinewsagency(CNA)

Foto: Michael Wuertenberg