E-savjetovalište
28. svibnja 2022.

Udruga U ime obitelji provodi projekt “e-roditelj”, sufinanciran sredstvima Središnjega državnog ureda za demografiju i mlade. U sklopu projekta snimit ćemo webinar na temu Billingsove ovulacijske metode s gošćama Marijom Ćurlin, izv.prof.dr.sc i Zrinkom Josipović, podučavateljicom Billingsove ovulacijske metode.

Pozivamo sve da u inbox pošaljete svoja pitanja vezana za ovu temu za koja biste voljeli dobiti odgovore u sklopu webinara koji će biti objavljen na web stranici: https://e-roditelj.hr/.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža