‘Draga buduća mama…’ – djeca s Downovim sindromom o sretnom životu koji imaju
21. ožujka 2021.

Biti roditelj prekrasan je izazov, a biti roditelj djeteta s Downovim sindromom zaista je poseban izazov. Danas obilježavamo Svjetski dan osoba s Down sindromom. Taj datum odabran je kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostručenju (trisomiji) 21. kromosoma.

Tim povodom snimljen je i dirljiv video “Draga buduća mama…”, u kojem djeca s Downovim sindromom govore o sretnom životu koji imaju. Odgovaraju na pismo uplašene majke koja je otkrila kako dijete koje nosi ima Downov sindrom.

Ovaj videozapis najljepša je i najuvjerljivija poruka za zaštitu ljudskog života kakvu ćete vidjeti u dugo vremena.

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža