U ime obitelji

Dr. Željka Markić: Biskupa je prijetnjama želio opomenuti da pazi što govori, a čemu je Ilija Komšić želio podučiti mene?

Dr. Željka Markić: Biskupa je prijetnjama želio opomenuti da pazi što govori, a čemu je Ilija Komšić želio podučiti mene?

“Čemu je mene uvredama želio podučiti Ilija Komšić kad mi je, nakon što sam ga blokirala na osobnom FB profilu, nakon što smo ga upozorili da smo njegove uvrede dostavili policiji, uporan u vrijeđanju – na moju javnu FB stranicu poslao još perverznije i uvredljivije poruke – posljednju prošli tjedan?”, zapitala je dr. Željka Markić predsjednica udruge U ime obitelji, komentirajući izjavu Ilije Komšića, člana SDP-a kako navodi sibenik.in, nakon što je priveden i pušten da se brani sa slobode zbog prijetnji koje je uputio sisačkom biskupu Vladi Košiću, objavljenih na Facebooku.

“S moje strane to je bilo nesmotreno, glupo. Sram me je što sam to napisao, ali nije mi sad žao, rekao je pred kamerom HRT-a, dodajući “želio sam da on (biskup Košić) bude svjestan svojih komentara i toga što govori na misama”.

“Kad njemu ni Papa ne može ništa, neka se malo pokrenu ljudi, da nije politika i crkva jedno, da to ne ide zajedno,” poručio je Ilija Komšić za HRT-ov Dnevnik.

> SDP-ov Ilija Komšić: Sram me zbog prijetnji upućenih biskupu Košiću, ali…

Komentar dr. Željke Markić na Komšićevu poruku prenosimo u cijelosti:

“Ilija Komšić – koji je biskupu Košiću poslao poruku “zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro” izjavio je za HRT “da mu nije žao što je poslao takvu poruku biskupu, jer ga je htio opomenuti da pazi što priča pod misom”.

A na što je mene želio upozoriti Ilija Komšić kad mi je 21.6. prošle godine, na dan Prvog nacionalnog Hoda za život poslao poruku:

Smrt fašizmu i tebi kurvetino! Jebali ti 4 miliona hrvata mamu smrdljivu. Obisit će mo te z jaja od konja bana jelaćića“?

I čemu je mene uvredama želio podučiti Ilija Komšić kad mi je, nakon što sam ga blokirala na osobnom FB profilu, nakon što smo ga upozorili da smo njegove uvrede dostavili policiji, uporan u vrijeđanju – na moju javnu FB stranicu poslao još perverznije i uvredljivije poruke – posljednju prošli tjedan?

Da ne sudjelujem u Hodu za život? Da ne govorim ono što se njemu ne sviđa? Da ne iznosim stavove s kojima se on ne slaže?

Naravno da je Ilija Komšić odgovoran za svoje postupke – prijetnje i uvrede koje šalje ljudima koje uopće ne poznaje zato što se ne slaže s njihovim mišljenjem ili djelovanjem. Ali ovo oduzimanje ljudskosti neistomišljenicima, vrijeđanje, etiketiranje, širenje laži, seksizam – nije pokrenuo Komšić. On se “samo” priključio hajci”, zaključila je dr. Markić.

Izvor: narod.hr

Foto: Fah