U ime obitelji

(VIDEO) Dr. sc. Raspudić o odrastanju u Mostaru, školovanju u Italiji i zašto je kći Danica…

(VIDEO) Dr. sc. Raspudić o odrastanju u Mostaru, školovanju u Italiji i zašto je kći Danica…

Profesor na Filozofskom fakultetu, jedan od najčitanijih kolumnista u Hrvatskoj Nino Raspudić u “55 minuta kod Željke Markić” otkrio je kako je s 22 godine doznao da će dobiti brata, u koliko je država pohađao srednju školu i zašto je Dubravu prozvao hrvatskim Olimpom. U emisiji doznajemo o planovima za crkveno vjenčanje s Marijom Selak-Raspudić, od koga kupuje poljoprivredne proizvode i koje su promjene nužne da bi Hrvatska krenula na bolje.

Nino Raspudić je kandidat Mosta na parlamentarnim izborima u II. izbornoj jedinici.

“Otvara se pitanje same legalnosti izbora. Minimum je da svaki državljanin treba imati mogućnost konzumirati svoje biračko pravo, a u situaciji gdje naša vladajuća oligarhija godinama onemogućava e-glasovanje i dopisno glasovanje. Pogotovo je zanimljivo dopisno glasovanje koje postoji u BiH, a koja je puno ne funkcionalnija država. I Italija, gospodin Radin može glasovati dopisno u Italiji, a ne dozvoljava hrvatskim državljanima da to isto čine”, kazao je Raspudić.

“Jandroković je sebe pohvalio kako ima troje djece s jednom ženom, aludirajući na to da ja s dvije žene imam dvoje djece i to je jedan ružan način, nepoznajući uopće osobne priče da se djeca klasificiraju kao neka par excellance bolja ili lošija, što je ispod svake razine, ali mislim da je dovoljno o sebi rekao time”, komentirao je Raspudić riječi glavnog tajnika HDZ-a.

Glede crkvenog vjenčanja s Marijom Selak Raspudić rekao je da ih je spriječila pandemija koronavirusa, ali da će se ono održati krajem ljeta kako sada stvari stoje.

U gostovanju kod Željke Markić, Raspudić govorio o mnogim osobnim i političkim temama.

Video pogledajte ovdje.

Želite se pretplatiti (besplatno) na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvoni  i tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr