Djelatnici Planned Parenthooda pod zakletvom priznali da su živa djeca ostavljana umrijeti nakon pobačaja
4. srpnja 2020.

Centar za medicinski napredak (CMP) objavio je u utorak videozapis cjelovitih svjedočenja djelatnika industrije pobačaja. Svjedočenja se odnose na sudski slučaj američke organizacije Planned Parenthood protiv Centra za medicinski napredak pred Okružnim sudom u Kaliforniji.

Sudac William Orrick III., kadar bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koji je u svibnju presudio u korist Planned Parenthooda, zabranio je objavu većeg dijela tih dokaza i svjedočenja. Novi videozapis sadrži svjedočanstvo Perrine Larton, voditeljice nabave biomedicinske kompanije Advanced Bioscience Resources, Inc. (ABR), koja skuplja organe i tkivo fetusa u objektima Planned Parenthooda u Kaliforniji, a zatim ih preprodaje istraživačima koji se financiraju kroz porez građana SAD-a, javlja Breitbart.

U videu, Larton je svjedočila o pobačenoj djeci, “Jednostavno ponekad ispadnu” iz majke, “jednom u nekoliko mjeseci” kada žena rodi potpuno netaknut fetus. Larton je također posvjedočila da je fetus još uvijek netaknut kada Planned Parenthood ne učini ništa s njim, prije nego što ga preda biomedicinskoj kompaniji.

Upitan imaju li netaknuti fetusi koji “ispadaju” iz žene otkucaje srca, Larton je rekla: “Ovisi”, dodavši, “Mogu vidjeti srca koja nisu u netaknutom proizvodu začeća (izraz koji abortusna industrija koristi za dijete), koja kucaju neovisno, nakon što se uklone iz fetusa”.

Videozapis također sadrži svjedočanstvo pod zakletvom dr. Deborah Nucatola, koja je prethodno bila direktorica medicinske službe Planned Parenthood. Dr. Nucatola se pojavila u već poznatom tajno snimljenom videu, gdje je tijekom ručka raspravljala o tome kako izvršava pobačaje kako bi prikupila najkvalitetnije dijelove tijela nerođene djece.

Na pitanje kako odrediti može li fetus preživjeti, Nucatola je izjavila, “Ovisi o mjestu na kojem radite. Dostupnost intervencija jedan je kriterij koji bi se koristio da se utvrdi je li fetus sposoban za preživljavanje”.

U videozapisu se nalazi i svjedočanstvo pod zakletvom Jon Dunna, izvršnog direktora Planned Parenthooda u San Bernardinu. On je priznao da je upoznat s barem jednom situacijom u njegovoj ustanovi u kojoj se fetus rodio živ za vrijeme pobačaja.

“Znam da su ga održavali na toplom, vrlo kratko vrijeme dok je bio živ”, rekao je Dunn. “Mislim da čak nije bilo vremena da se pozove policija. To je nešto čime se svaki ginekolog susretne u rijetkim prilikama. Njihova je medicinska prosudba što učiniti u tim okolnostima”, ustvrdio je. Njegova je ustanova postigla nagodbu na sudu, zbog optužbe da je ilegalno zarađivala na prodaji tkiva fetusa.

Posljednje godišnje izvješće Planned Parenthooda za 2018. i 2019. godinu otkrilo je da je organizacija izvršila rekordno velik broj pobačaja, dok je u tom razdoblju također dobila rekordno velika sredstva od poreznih obveznika.

Organizacija je obavila kako je izvršila 345.672 pobačaja, što je povećanje od četiri posto u odnosu na 332.757 koliko je obavio tijekom 2017. i .2018 godine.

U razdoblju između 2018. i 2019. godine, Planned Parenthood je primio 616,8 milijuna dolara poreznih obveznika. Ukupni prihod Planned Parenthooda iznosio je više od 1,6 milijardi dolara, a njegova imovina vrijedna je gotovo 2 milijarde dolara.

Izvor: narod.hr/Breitbart

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža