CitizenGO: HRT ignorira više od 22 tisuće prigovora vezanih za promoviranje LGBT agende djeci
11. kolovoza 2023.

Ivan Pokupec, novi direktor CitizenGO kampanja u Hrvatskoj, upozorio je kako HRT ignorira više od 22 tisuće prigovora koje su primili zbog emitiranja neprimjerenih sadržaja u udarnim terminima, a kojima seksualiziraju djecu i to na račun hrvatskih poreznih obveznika.

”Njihov odgovor na prigovore pretplatnika zbog LGBT propagande kroz promicanje istospolnih zajednica te poticanje rodne disforije je zaglušujuća, arogantna tišina.

>Nakon muškarca koji ‘mijenja spol’, HRT kao uzor servira ženu koja je radila ilegalne pobačaje

Pošto ne samo da imamo moralno i praktično pravo na odgovor od strane JAVNOG servisa koji se financira iz NAŠIH džepova, već i zakonsko po Zakonu o pravu na pristup informacijama, koristimo ga kako bismo saznali koji su službeni stavovi ravnatelja, ravnateljstva i programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije te namjeravaju li prestati pod krinkom “širenja tolerancije” koristiti naš novac za ideološku indoktrinaciju naše djece.

HRT-ov “Projekt Drugi” uz hvalevrijedne teme prihvaćanja osoba drugih rasa, vjerskih uvjerenja, zdravstvenih statusa… perfidno ubacuje teme seksualnog i političkog opredijeljenja, prikazujući neprimjerene sadržaje djeci i mladima.

>Nastavak HRT-ovog petljanja: ‘Drske djevojke’ na TV vodiču i dalje označene kao dječja serija

Prije svega kao roditelji, a onda kao pretplatnici HRT-a, žestoko se protivimo kršenju odrednica Konvencije o pravima djeteta koje je Hrvatska potpisnica i prema kojoj je dužna djetetu pružiti informacije koje za dijete imaju društvenu i kulturnu vrijednost, postupanju protivno čl. 7. Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji jer izvršava pristrano informiranje javnosti te ne uvažava znanstvena istraživanja koja upozoravaju na opasnost rodne ideologije i njezinu znanstvenu neosnovanost te zloupotrebljavanju povjerenja svojih gledatelja!
Potpišite peticiju i tražite uklanjanje svih online sadržaja koji predstavljaju LGBTQ stil života djeci sa službenih stranica HRT-a te prestanak produciranja sadržaja koji promovira pobačaj, rodnu disforiju te život u istospolnim zajednicama”, navode u CitizenGo.

Peticiju možete potpisati ovdje.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža