Branimir i Danijel, Slatina
5. listopada 2014.

Odlučili smo se za volontiranje iz razloga što smo svjesni da našu domovinu Hrvatsku zadnje 23 godine vode većinom nesposobni, podobni političari i tome možemo stati na kraj jedino promjenom izbornog zakona čiju promjenu predlaže udruga “U ime obitelji”. Vjerujemo da ćemo izmjenom izbornog zakona na vlast dovesti nove mlade, ambiciozne, visoko obrazovane i poštene zastupnike. Također, ovom izmjenom zakona ćemo spriječiti da stranke koje imaju manje od 3% potpore birača vode 4 ministarstva. Unatoč protivljenju HDZ-a i SDP-a moramo priznati da su nam mnogi njihovi članovi i simpatizeri prišli i dali svoj potpis, ali smo u isto vrijeme razočarani odnosom pojedinim lokalnih medija koji su očito na platnom spisku stranke koja vodi grad zadnjih 9 godina.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža