U ime obitelji

Pravila privatnosti


Politika privatnosti U ime obitelji

Voditelj obrade osobnih podataka koje navedete  za primanje newslettera U ime obitelji (ime i prezime, e-mail adresa, mjesto) je Udruga U ime obitelji (Vankina ulica 2, 10000 Zagreb, OIB: 27741674988).

Nakon što unesete svoje podatke, na Vašu e-mail adresu (koju ste upisali) će stići e-mail u kojem trebate kliknuti potvrdu da želite primiti newsletter U ime obitelji. Tek tada ćete se pretplatiti na newsletter U ime obitelji i tek tada će Udruga moći obrađivati Vaše osobne podatke. Ako putem e-maila koji ćete primiti ne potvrdite da želite primati newsletter, nećete se pretplatiti na newsletter U ime obitelji i Udruga neće obrađivati Vaše osobne podatke.

Vaši osobni podaci bit će obrađivani isključivo u udruzi U ime obitelji i isključivo za potrebe slanja newslettera U ime obitelji, ako za to date zasebnu privolu i to dok je dopuštenje aktivno ili dok ga ne povučete, a sve u skladu i na način na koji propisuje GDPR.

U svakom trenutku imate pravo povući svoju privolu pisanim putem na e-mail info@uimeobitelji.net ili na adresu Udruge, ili zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima, kao i sva druga prava koja za Vas proizlaze iz odredbi GDPR-a.