U ime obitelji

(VIDEO) U ime obitelji – projekt Domovina: Korupcija uništava hrvatsko gospodarstvo

(VIDEO) U ime obitelji – projekt Domovina: Korupcija uništava hrvatsko gospodarstvo

U ime obitelji – projekt Domovina novim promotivnim filmom upozorava da korupcija – zloupotreba političke moći već 15 godina uništava hrvatsko gospodarstvo.

“Na parlamentarnim izborima biramo ljude koji će predstavljati naše vrijednosti, izglasavati zakone koji utječu na naše živote, odlučivati na što će se i kako trošiti naš novac. Zato je važno da koristimo svoje biračko pravo i biramo sposobne, a ne podobne”, izjavila je dr. Željka Markić kandidat U ime obitelji – projekt Domovina u II izbornoj jedinici.

https://www.youtube.com/watch?v=D9RIuFGxRFQ

“U ime obitelji je svojim djelima pokazala da voli Hrvatsku, marljivim radom smo unijeli promjene u hrvatsko civilno društvo. U samo dvije godine djelovanja smo Ustavom zaštitili brak kao zajednicu muškarca i žene, omogućili smo da na ovim izborima glasači imaju preferencijalni glas, razotkrili smo korupciju u medijima i državnim institucijama. Te stvarne, a ne kozmetičke, promjene želimo unijeti i u Sabor”, istaknuli su u svom promotivnom filmu.

“Zalagat ćemo se za zakone koji će jačati položaj obitelji jer snažno društvo počiva na snažnoj obitelji. Borit ćemo se da se sredstva koja se dodjeljuju nevladinim udrugama preusmjere na pomoć obiteljima, ustrajat ćemo u tome da majke primaju punu plaću tijekom 12 mjeseci porodiljnog dopusta, da mladi roditelji lakše dođu do prve nekretnine, te da se omogući status majke odgajateljice. Osim toga, nastavit ćemo i kroz politički angažman borbu za pravedan izborni sustav, za depolitizaciju državnog odvjetništva, za nezavisnost HRT-a od političkih struktura, zapošljavanje mladih koji danas odlaze iz Hrvatske, vraćanje života u hrvatska sela, a zaštita nacionalnih bit će nam na prvome mjestu”, naglasili su dodavši: “Ukoliko se slažete s ovim promjenama, na parlamentarnim izborima glasajte za U ime obitelji. Kroz svoj rad u civilnom društvu pokazali smo da se znamo nositi sa pritiscima sa svih strana, te da nećemo trgovati onime što je za dobrobit naše domovine. Podržite nas kao što ste to i do sada činili, i mi ćemo podržati Vas i Vaše želje u Saboru. Zajedno možemo graditi bolju Hrvatsku!”.

Saznajte više na internetskoj stranici U ime obitelji – projekt Domovina i na facebooku.